Revistes de la biblioteca

REPORTER DOC

Destinataris:Nois i noies a partir de 7 anys
Descripció:Revista educativa basada en les imatges i en la lectura i pensada per satisfer la curiositat científica dels infants. Ofereix reportatges sobre el món que els envolta amb gran varietat de fotos, esquemes, il·lustracions i textos. 
CUCAFERA

Destinataris:Nois i noies a partir de 4 anys
Descripció:Revista educativa per a nens i nenes a partir de 4 anys, que els fomenta l'afició a la lectura, augmenta els seus coneixements i els estimula les ganes d'aprendre a llegir.


CAVALL FORT

Destinataris:Nois i noies a partir de 10 anys
Descripció:Revista adreçada al públic infantil i juvenil, feta en català, amb un contingut i una presentació acurats, que ajudi els seus lectors a adquirir el gust per la lectura, els desvetlli la curiositat pel món que els envolta i sigui un element de lleure actiu, creatiu i enriquidor.


EL TATANO

Destinataris:Nois i noies d'entre 4 i 8 anys
Descripció:Revista de caràcter lúdic i de periodicitat mensual, dirigida als nois i noies que es troben en les primeres etapes de l'aprenentatge de la lectura. 

OKAPI
Okapi es una revista educativa para niños y niñas a partir de 11 años, que acompaña al lector en el descubrimiento de la actualidad y de sí mismo.
• Las novedades en deporte, música, libros, cine, informática...
• Importantes dossieres informativos sobre temas culturales, de naturaleza...
• Actividades para realizar experimentos, juegos... y conocer el porqué de las cosas.
SÚPERS

"Súpers!" és una revista que parteix dels valors lúdics i pedagògics del Club Super3 per acostar als nens i les nenes la natura, la ciència i la cultura, mitjançant els personatges de la família del Super3: en Roc, l'Àlex, en Fluski…

ZOO CLUB

El Zoo Club ofereix a les famílies i a tots els amants dels animals i de la natura una opció única de cultura i d’esbarjo al cor de la ciutat de Barcelona.
A més, amb el teu suport ens ajudes a
protegir moltes espècies amenaçades d’extinció, desenvolupar projectes importants per preservar la biodiversitat.
Fomentar el respecte per la natura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada